Lage kosten en snel gerepareerd

Efficiënte schadeherstelmethode

Voorheen moest bij iedere deuk een complete zijwand of een deel daarvan worden vervangen, tegenwoordig is dit dankzij de Profile Repair® methode bijna niet meer nodig. Dat is niet alleen prettig voor u, wanneer u zelf de schade moet betalen, maar ook voor verzekeraars. Wellicht is uw caravan of camper hier zelfs voor verzekerd. In de meeste gevallen betaalt uw verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met de Profile Repair® methode.

Uw Profile Repair® Specialist adviseert u graag over de mogelijkheden en de lage kosten van deze veilige hersteltechniek. Daarnaast regelt uw Profile Repair® Specialist ook de nazorg voor u, zoals de schadeafhandeling en desgewenst de financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. Dat bespaart u veel tijd.


“10 jaar schriftelijke garantie!”

Lagere kosten

Het aantal deuken, de afmetingen ervan en de delen die gespoten moeten worden, bepalen de uiteindelijke kosten van de Profile Repair® reparatie. Daarvoor werkt uw specialist met een speciale, universele liniaal waarmee het aantal arbeidsuren kan worden berekend. Deze transparante methodiek is door Profile Repair® zelf ontwikkeld en voor u een garantie dat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Deze arbeidsuren berekend met de Profile Repair® methodiek zijn uiteindelijk maatgevend voor de basisprijs en worden daarna vermeerderd met de spuitkosten en eventuele dé- en montagekosten. Maar zelfs dan zijn de uiteindelijke kosten beduidend lager dan bij traditioneel herstel door middel van een zijwandvervanging. Wilt u meer weten over deze veilige en kostenbesparende methode?

Zoek direct een Profile Repair® Specialist bij u in de buurt.